Tohum yetiştirilen alanlar kontrol edildi

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar'da yetiştirilen tohumluk alanlarda inceleme yaptı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar'da yetiştirilen tohumluk alanlarda inceleme yaptı.

Afyonkarahisar merkez başta olmak üzere Emirdağ, Sandıklı, Dinar, Evciler, İhsaniye, Şuhut, Bolvadin, Çay, Sultandağı, Sinanpaşa ilçelerinde tohumluk üretim alanları bulunuyor. Ayçiçeği, arpa, buğday, nohut, patates, şeker pancarı, yem bezelyesi, tritikale, yonca ve yulaf gibi ürünlerin tohumluk üretimi yapılıyor. Tohumlukların sertifikasyona esas tüm kontrolleri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli aralıklarla yapılmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Korkunç İddia: Metruk Bina Pire Yuvasına Dönüştü, Mahalleli Isyan Etti!
Yolda kalan sürücünün imdadına trafik jandarması yetişti
81 İlin Valisi Yarın Toplanıyor: Kritik Süreçte Tarihi Adım!
Gece Karanlığında Işıl Işıl Bir Şantiye: Projektörler Altında Hummalı Çalışma
MECLİS'TE TARİHİ GÜN