TMO iç fındık ve fındık yağı satışına başladı

Ofis, Giresun'da 32 liradan kavrulmuş iç fındık, 75 liradan da fındık yağı satışı yapıyor

GİRESUN (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO), Giresun'da 32 liradan iç fındık, 75 liradan da fındık yağı satışına başladığı bildirildi.

Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ofisin, tüketicilerin ekonomik ve sağlıklı kavrulmuş iç fındık ve fındık yağı ihtiyacını karşılamayı hedeflediği belirtildi.

"TMO" markalı 5 litrelik, sağlık koşullarına uygun özel teneke ambalajlarda 75 liradan fındık yağı satışına başlandığı kaydedilen açıklamada, ofisin kavrulmuş iç fındığı da özel vakumlu ambalajlarda kilogramı 32 liradan satışa sunduğu ifade edildi.

Açıklamada, iç fındık ve fındık yağı satışının Çıtlakkale Mahallesi'ndeki satış ofisinden gerçekleştirildiği bildirildi.


AA

Ekonomi Haberleri

12 DEV FABRİKADA ÜRETİM DURDU
ALTIN VE GÜMÜŞ UÇUŞTA
KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR