Tıra arkadan çarpan İşçi servisinde 8 kişi yaralandı

Bilecik-Bozüyük karayolunda işçileri taşıyan servis kavşakta tıra arkadan çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı

Bilecik'te bir fabrikanın işçilerini taşıyan minibüs Ahmetpınar köyü kavşağında tıra arkadan çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza; Bilecik-Bozüyük karayolu Ahmetpınar köyü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Bilecik'ten Bozüyük istikametine seyir halindeki C.D. idaresindeki 11 AAY 629 plakalı işçi taşıyan minibüs kavşağa geldiği esnada kavşaktan Bozüyük istikametine dönen S.Ü. idaresindeki 41 HY 823 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada servis aracında yolcu olarak bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi ile Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlatırken, minibüs çekici yardımıyla kaza yerinden çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KONYA'DAKİ KAZA, HIRSIZLIĞI ORTAYA ÇIKARDI
İmamoğlu’nun diploma davasında ara karar
Ahmet Çakar hakkındaki gözaltı kararı kaldırıldı
Kazada yaralandı, gelen sağlıkçıyı darp etti
Özel eğitim okulunda skandal görüntülere inceleme