Tıp fakültelerinin dekanları YÖK'te buluşacak

YÖK'te Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi toplantısı yapılacak

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulunda (YÖK) Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi toplantısı düzenlenecek.

YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, yükseköğretim sistemindeki sorunlar, bu sorunların çözümüne katkı sunabilecek ilgili kurumların yöneticileriyle eğitim kalitelerinin artırılması ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen toplantılarda ele alınacak.

Bu kapsamda yarın YÖK Başkanlığı Konferans Salonu'nda, devlet ve vakıf yükseköğretim kurumlarındaki tıp fakültelerinin dekanlarının katılımıyla "Tıp Fakülteleri Dekanlar Konseyi" toplantısı yapılacak.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın da katılacağı toplantıda, tıp fakültelerindeki mezuniyet öncesi ve sonrası eğitim ile lisansüstü eğitimdeki kalitenin daha da artırılması, mezunların mesleki yeterliliği ve istihdam sorunları konularında görüş alışverişinde bulunulacak.

AA

Gündem Haberleri

TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor