Tıp asistanları YÖK'te buluşacak

Başkan Saraç'ın katılımıyla gerçekleştirilecek "Tıp Fakülteleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Çalıştayı"nda asistanların temsilcileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacak

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) düzenlenecek "Tıp Fakülteleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Çalıştayı"nda asistanların temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunulacak.

YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, ilk kez devlet ve vakıf üniversitelerinin tıp fakültelerindekilerin yanı sıra eğitim ve araştırma hastanelerindeki asistanların temsilcileri, Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Kurumu ve Adli Tıp Kurumu yetkililerinin katılımıyla "Tıp Fakülteleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Çalıştayı" düzenlenecek.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın da katılacağı çalıştayda, tıp fakültelerindeki mezuniyet sonrası eğitimde kalitenin artırılması, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konularında asistan temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunulacak.

Çalıştay, yarın saat 13.30'da YÖK'te düzenlenecek.

AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI