Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bilgilendirme toplantısı

KONYA (AA) - Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Konya İl Müdürlüğü iş birliğiyle KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme toplantısı...

KONYA (AA) - Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Konya İl Müdürlüğü iş birliğiyle KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, program hakkında üyelere bilgi aktaran KOSGEB Uzmanı Haluk Ercan, KOSGEB tarafından 11 Eylül'de KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek programı kapsamında 8 farklı konuda destek duyurusuna çıkıldığını söyledi.

"Proje çağrısının hedef kitlesi, imalat sektöründeki KOBİ'lerdir" diyen Ercan, şöyle konuştu:

"Proje sunacak işletmelerin KOSGEB Veri tabanına kayıtlı ve aktif olmaları gerekmektedir. Bilanço usulünde defter tutmak kaydıyla; orta yüksek ve yüksek teknolojili sektörlerdeki KOBİ’lerin tümü başvuru yapabilecek, orta düşük ve düşük teknolojili sektörlerdeki KOBİ’lerde ise 2016 yılı net satış hasılatının en az 300 bin lira ve yıllık ortalama çalışan sayısının en az 3 olması şartı aranacaktır. İşletmelerin proje bütçe tekliflerinin, 2016 yılı net satış hasılatını aşmaması gerekecektir."

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik