THY Tel Aviv'den geri döndü

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Tel-Aviv seferini yapan 2 uçağı geri döndü.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tel Aviv seferini yapan 2 uçağı, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortam nedeniyle geri döndü.
THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, Tel Aviv'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan 19.00 ve 22.00 sıralarında kalkan iki uçak, Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvensiz ortamdan dolayı geri dönüş yaptı.
THY Basın Müşaviri Ali Genç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türk Hava Yolları, mevcut şartları değerlendirerek Tel Aviv seferlerini 24 saat süreyle durdurma kararı aldı" ifadelerini kullandı.
Genç, durumun yakından izlendiğini belirterek, "Gelişmelere göre uçuşlarla ilgili karar gözden geçirilecektir" değerlendirmesinde bulundu.
THY uçaklarının ilerleyen saatlerde Atatürk Havalimanı'na iniş yapacağı öğrenildi.
BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı: "İsrail Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndaki güvenlik riski nedeniyle Türk taşıyıcıların bu havalimanına yapacağı seferler saat 22.00'den başlamak üzere 24 saat SHGM tarafından askıya alınmıştır"

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!