The Guardian yazarından skandal suikast çağrısı

The Guardian gazetesinin serbest zamanlı yazarlarından Rajesh’in “Başkana suikast zamanı geldi” ifadelerini içeren sosyal medya paylaşımı kamuoyunda büyük tepki topladı

LONDRA (AA) – İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Guardian’ın serbest zamanlı yazarlarından Monisha Rajesh’in “Başkana suikast zamanı geldi” ifadelerini içeren sosyal medya paylaşımı kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı.

The Guardian gazetesi için dışardan makaleler kaleme alan Rajesh, ABD’deki başkanlık seçimini Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın kazandığının kesinleşmesinin ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla bir skandala imza attı.

Rajesh’in hesabından ABD’deki başkanlık seçiminin ardından “Başkana suikast zamanı geldi” ifadesini içeren bir paylaşımda bulunuldu.

Skandal paylaşımın kısa zamanda İngiliz medyasında ve sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından eleştirilmesinin ardından Monisha Rajesh Twitter ve Facebook hesaplarını kapattı.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor