TGC'den başsağlığı mesajı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, TSYD Genel Sekreteri Mustafa Yener için başsağlığı mesajı yayımladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Sekreteri Mustafa Yener için başsağlığı mesajı yayımladı.

TGC'den yapılan açıklamada, TGC üyesi ve TRT'nin eski genel müdürlerinden Yücel Yener'in kardeşi Mustafa Yener'in, dün hayatını kaybettiği belirtildi.

Yener'i kaybetmenin üzüntüsü içinde olunduğu aktarılan açıklamada, "Mustafa Yener'in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz." ifadesine yer verildi.

- Mustafa Yener

Tokat'ta 1951'de doğan Mustafa Yener, İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Yüksekokulundan mezun oldu. Mesleğe 1968'de TRT'de başlayan ve TRT İstanbul Televizyonunda müdür yardımcısı olarak çalışan Yener, TSYD Genel Sekreterliğini iki dönemdir üstlenmişti.

Yener, ayrıca sürekli basın kartı sahibiydi.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı