TFF Tahkim Kurulu, Feghouli'nin cezasını onadı

- Kurul, Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusunun 3 maçlık cezasına yaptığı itirazı reddetti


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli'nin 3 maçlık cezasını onadı.

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) 3 maç ceza alan Cezayirli futbolcu için Galatasaray Kulübünün yaptığı itirazın, oy birliğiyle reddedildiği belirtildi.

Feghouli'ye verilen 3 resmi maçın yanı sıra 13 bin lira para cezasının da onandığı ifade edildi.

Gençlerbirliği'nin futbolcusu Zeki Yavru için verilen 3 resmi maç ve 13 bin lira ceza, Antalyasporlu oyuncu Sandro Raniere'nin ise 2 maçlık cezasının onandığı kaydedildi.

Fenerbahçe Kulübünün, Futbol Disiplin Talimatının "Sportmenliğe Aykırı Hareketler" başlıklı 38. maddesinde yapılan değişiklikle ilgili yaptığı iptal talebinin de reddedildiği aktarıldı.

AA

Spor Haberleri

BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak
Ziraat Türkiye Kupası’nda İlk Düdük Çaldı
UEFA Türkiye'yi pas geçti
Konyaspor'dan istikbaline balans ayarı