TFF Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi Erhan Aslan, son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi ve Kırşehir FK eski yöneticisi Erhan Aslan, son yolcuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Güvenlik ve Akreditasyon Temsilcisi ve Kırşehir FK eski yöneticisi Erhan Aslan, son yolcuğuna uğurlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Galatasaray - Hatayspor maçında rahatsızlanan Erhan Aslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aslan'ın cenazesi, memleketi Kırşehir'de bulunan Ahi Evran Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Aslan ailesi, spor ve siyaset dünyasından temsilciler ile şehir protokolü katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti