TFF 3. Lig'de olaylı maç

- 1. Grup'ta oynanan Silivrispor-Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının bitiminde istenmeyen olaylar yaşandı


İSTANBUL (AA) - TFF 3. Lig 1. Grup'un 4. haftasında oynanan Silivrispor-Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasının bitiminde gergin anlar yaşandı

Silivri Stadı'nda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip, 90+8. dakikada Gökhan Demir'in attığı golle 1-0 kazanırken, müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte olaylar başladı.

Gol sonrası santra yaptırmadan oyunu sonlandıran haken Alirıza Altunbakır'a Büyükçekmece Tepeciksporlu oyuncular ve teknik heyet tepki gösterdi.

Yaşanan gerginlik protokol tribününe de yansıdı ve bu bölümde kavga çıktı. Protokol tribünündeki kavga, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sonlandırılırken, olaylar stat dışında da bir süre devam etti.

Öte yandan, yaşanan olayları takip eden yerel bir gazeteci ise Silivrispor taraftarların saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle yaralanan basın mensubu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gazetecinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


AA

Spor Haberleri

Real Madrid'in maaş listesi sızdı! Arda Güler'in kazancı gündem oldu
Konyaspor Zaferi Sonrası Sürpriz! Hull City İstanbul Boğazı'nda Stres Attı
Eski Konyasporlu Moryke Fofana İmzaladı: Yeni Adresi Belli Oldu
Nohamed Salah
Fener yenmek istiyor