Terörle mücadele

Hakkari kırsalındaki operasyonda dün çıkan çatışmada 13 terörist etkisiz hale getirildi- Hakkari'deki Hisar Dağı ve Güven Dağı bölgesine düzenlenen hava harekatında teröristlerin kullandığı sığınak ve havan mevzileri vuruldu

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında devam eden operasyonda dün çıkan çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 13 kişinin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütüne yönelik Çukurca kırsalında hava destekli operasyon devam ediyor.

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında dün sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 13 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca Çukurca'daki Hisar Dağı ve Güven Dağı bölgesine düzenlenen hava harekatında teröristlerin kullandığı sığınak ve havan mevzileri vuruldu.

Erzurum'un Tekman ilçesinde ise bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı belirlenen bir sığınak, içindeki muhtelif yaşam malzemeleriyle imha edildi.


AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü