Terörle mücadele

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ve Elazığ'da bölücü terör örgütüyle işbirliği içinde olduğu iddiasıyla iki kişi yakalandı

ANKARA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ve Elazığ'da bölücü terör örgütüyle işbirliği içinde olduğu iddiasıyla iki kişi yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, "önemli yurt içi olaylara" ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Mardin'in Dargeçit ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca karayoluna yerleştirildiği tespit edilen, 12 kilogramlık mutfak tüpü ile güçlendirilmiş 50 kilogram patlayıcı madde olan bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir, Elazığ'da da bir kişi bölücü terör örgütüyle işbirliği içinde olduğu iddiasıyla yakalandı.

Öte yandan Mersin'in Taşucu bölgesinde tekne içerisinde 46 düzensiz göçmen tespit edilerek, Taşucu iskelesine intikal ettirildi.

İzmir Dikili'de ise Sahil Güvenlik unsurlarınca taşıma kapasitesi üzerinde göçmen bulunan lastik bot içerisinden 83 düzensiz göçmen kurtarıldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu