Terörle mücadele

Türkiye-İran hudut hattında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yalanan asker, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu

ANKARA (AA) - Türkiye-İran hudut hattında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yalanan asker, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde salı günü, 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca İran hudut hattında mayın ve el yapımı patlayıcı araması gerçekleştirilmiş, bölücü terör örgütü tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1'i ağır, 3 asker yaralanmıştı.

Hastanede tedavi altına alınanlardan durumu ağır olan asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bilgilendirmede, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; tedavileri süren diğer kahraman silah arkadaşlarımıza ise acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti