Teröre tepki için Ankara'ya kadar pedal çevirecek

Şanlıurfa'da bir esnaf teröre tepkisini göstermek ve beraberinde taşıdığı Türk bayrağını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etmek üzere bisikletiyle Ankara'ya doğru yola çıktı- Yaşarsoy: "Bir vatandaş olarak teröre 'Hayır' diyorum ve bunu göstermek için de An

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bir esnaf, teröre tepkisini göstermek ve beraberinde taşıdığı Türk bayrağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etmek üzere bisikletiyle Ankara'ya doğru yola çıktı.

Kentte emlakçılık yapan Mehmet Yaşarsoy (35), üzerinde "Teröre hayır'" yazılı tişörtüyle terör olaylarına tepki amacıyla günde 100 kilometre pedal çevirerek, 9 günde Ankara'ya ulaşmayı amaçlıyor.

Yaşarsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüp Türk bayrağını kendisine teslim etmek istediğini söyledi.

Terör olaylarının toplumu hedef aldığını ifade eden Yaşarsoy, "Ülkemizde her gün şehit haberleri geliyor. Bizler de şehit yakınlarıyla birlikte üzülüp yanıyoruz. Artık hiçbir polisimizin ve askerimizin şehit olmasını istemiyoruz. Ben de bir vatandaş olarak teröre 'Hayır' diyorum ve bunu göstermek için de Ankara'ya kadar pedal çevirmeyi düşünüyorum." dedi.

Bu arada bazı vatandaşlar ve polisler de yolda karşılaştıkları Yaşarsoy'u tebrik ederek başarı temennisinde bulundu.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü