Termometreler eksi 27'yi gösterdi! Bıyıkları buz tuttu

Türkiye'de kışın en sert geçtiği kentlerden biri olan Ağrı'da kar yağışı yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Termometrelerin eksi 27'yi gösterdiği şehirde her şey buz tuttu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk il eksi 27 derece ile Ağrı oldu.

Türkiye'de kışın en sert geçtiği illerden biri olan Ağrı'da bir süredir etkili olan kar yağışı yerini dondurucu soğuklara bıraktı.

Termometrelerin eksi 27 dereceyi gösterdiği kentte dere ve nehirler buz tutarken, kentin birçok bölgesinde dev buz sarkıtları oluştu.

Ev ve iş yerlerinin camlarının dondurucu soğuklar nedeniyle buz tutmasının yanı sıra, dışarıya çıkan vatandaşların da yüzleri buz tuttu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Tarihin İzleri Kuruyan Terkos Gölü'nde Ortaya Çıktı
Meteorolojiden Sağanak ve Buzlanma Uyarısı: Dikkatli Olun!
Balıkçılar İsyanda: Ağlara Balık Değil, Çöp Takılıyor
Ankara’da mevsimin ilk karı yağdı
İncekum’da ardı ardına çıkan hortumlar kamerada