Tercan gönüllü ekibi Malatya’ya desteğe gitti

Erzincan'ın Tercan ilçesi Kaymakamlığı Tarım ve Orman Müdürlüğünden 5 personel 1 araçla deprem bölgesi olan Malatya iline gitti.

Erzincan'ın Tercan ilçesi Kaymakamlığı Tarım ve Orman Müdürlüğünden 5 personel 1 araçla deprem bölgesi olan Malatya iline gitti.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremde Kahramanmaraş başta olmak üzere, Malatya, Gaziantep Diyarbakır, Adıyaman, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay, Osmaniye ve Kilis büyük ölçüde etkilendi. Erzincan'ın Tercan ilçesi Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan, gönüllü olarak deprem bölgesinde çalışmak isteyen personellerden oluşan ilk grup bugün yola çıktı.

Tercan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden İlçe Tarım Müdürü Emre Özelgül, veteriner hekim Zeynep Özelgül, veteriner hekim Ahmet Akdeniz, İlçe Tarım Müdürlüğü personelleri Yunus Emre Şimşek ve Okan Yılmaz deprem bölgesi Malatya'ya yola çıktı. Ekibi uğurlayan Tercan ilçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Malatya'ya giden ekibe görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dileyerek uğurladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Taksiciler NATO İçin Özel Hazırlanıyor! Welcome To Ankara
MENÜLERDE ŞEFFAFLIK BAŞLADI
Ankara'daki NATO Zirvesi İçin Berberlerden Özel Hazırlık
İADE ET, 1 LİRA KAZAN
VENEZUELA DEPREMİNDE SAHADA