Tenis: TEB Kültürpark Cup

- Turnuvada ana tablo heyecanı yarın başlayacak


İZMİR (AA) - TEB Kültürpark Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda ana tablo müsabakaları yarın başlayacak.

Kültürpark Tenis Kulübünde gerçekleştirilen 60 bin dolar ödüllü turnuvada, teklerde ana tabloda mücadele edecek son 4 isim de yarınki eleme maçlarında belli olacak.

Türk sporculardan turnuvanın 5 numaralı seribaşı Çağla Büyükakçay ilk turda İspanyol Paula Badosa Gibert, 6 numaralı seribaşı Başak Eraydın ise diğer milli tenisçi Melis Sezer'le mücadele edecek.

Türk tenisçilerden İlay Yörük, turnuvanın 1 numaralı seribaşı Bulgaristan'dan Viktoriya Tomova ile karşı karşıya gelecek. İlk turda Betina Tokaç, Slovakya'dan Viktoria Kuzmova, Pemra Özgen, Gürcistan'dan Ekaterine Gorgodze, Berfu Cengiz, Sırbistan'dan Jovana Jaksic, Ayla Aksu, Ukrayna'dan Kateryna Kozlova, Azradeniz Çömlek ise Romanya'dan Raluca Georgiana Serban ile karşılaşacak.

Eleme turunda mücadelesini sürdüren İpek Öz ile Cemre Anıl, yarın ana tabloya yükselmek için korta çıkacak.

Turnuva, 25 Haziran Pazar günkü final müsabakalarıyla sona erecek.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü