Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

Teklerde 2 numaralı seribaşı Belçikalı Wickmayer, Rumen raket Mitu'ya 2-0 yenilerek turnuvaya ilk turda veda etti


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde Rumen raket Andrea Mitu, 2 numaralı seribaşı Belçikalı tenisçi Yanina Wickmayer'i 2-0 yenerek ikinci tura yükseldi.

Garanti Koza Arena'da oynanan maçta eski dünya 4 numarası şu anda 42. sıradaki Wickmayer, rakibine elenerek turnuvaya erken veda etti. Dünya sıralamasında 113. olan Mitu, ilk seti 7-5 aldı. İkinci seti de 6-4 kazanan Mitu, 1 saat 35 dakika süren maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk seti oynanırken, yağmur başladı. Garanti Koza Arena'nın çatısı yaklaşık 5 dakikada kapatıldı ve müsabaka kaldığı yerden devam etti.

Turnuvada teklerde 1 numaralı seribaşı Slovakyalı Anna Karolina Schmiedlova'dan sonra 2 numaralı seribaşı Wickmayer de ilk turda elendi.

Teklerde diğer maçta Ukraynalı Katernya Kozlova, Rumen Alexandra Dulgheru'yla eşleşti. Dünya sıralamasında 95. olan Dulgheru ilk seti 7-6 kazandı. WTA sıralamasında 129. olan Kozlova, çekişmeli geçen ikinci seti 7-6 alarak setlerde durumu 1-1'e getirdi. Son sette rahat bir oyun ortaya koyan Kozlova seti 6-1, 2 saat 46 dakika süren maçı da 2-1 kazanarak ikinci tura çıktı.

AA

Spor Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 400. randevusu
Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı
Panathinaikos Fatih Terim ile yollarını ayırdı
Konyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak
Süper Lig'de 37. haftanın programı belli oldu