Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

- Turnuvanın açılış partisi, WTA ve Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri ile sporcular ve davetlilerin katılımıyla yapıldı


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın açılış partisi yapıldı.

Swissotel The Bosphorus'ta gerçekleştirilen partiye, WTA ve Türkiye Tenis Federasyonu yetkilileri ile sporcular ve davetliler katıldı.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, partide yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinden beri tenisin gelişmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Tenisin ülkenin her tarafında oynanması için çalışıyoruz. Amacımız başarılı sporcular yetiştirmek ve düzenlediğimiz organizasyonlarda dünyanın en iyi tenisçilerini ağırlamak." ifadelerini kullandı.

Turnuvada mücadele edecek sporcuların tanıtıldığı partide, şarkıcı Demet Akalın da konser verdi.

AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi