TEM'de trafik kazası

Tır ile çarpışan kamyonda bulunan tüplerin yola savrulması sonucu, kısmen trafiğe kapanan TEM Otoyolu'nda araç kuyruğu oluştu- Araçların ve tüplerin yoldan kaldırılmasıyla TEM'de araç trafiği normale döndü

İSTANBUL (AA) - Tır ile çarpışan kamyonda bulunan tüplerin yola savrulması sonucu TEM Otoyolu kısmen trafiğe kapanınca, uzun araç kuyruğu oluştu.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nun Silivri Kınalı mevkisinde seyreden A-126-CV plakalı tır ile aynı yöne giden 34 VJ 8223 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Araç sürücülerinin yaralanmadığı kazada, kamyonun kasasında bulunan tüpler yola savruldu.

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, kaza nedeniyle trafiği bir süre tek şeritten sağladı. Bu nedenle, TEM'de uzun araç kuyruğu oluştu.

Kazaya karışan araçlar ile tüplerin kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü