TEM’de film gibi kovalamaca

Kocaeli'de KOM ekiplerinden kaçan otomobilin sürücüsü, TEM Otoyolu'nun sağ şeridinde aracını bırakıp bariyerlerden ormanlık alana atladı.

Kocaeli'de KOM ekiplerinden kaçan otomobilin sürücüsü, TEM Otoyolu'nun sağ şeridinde aracını bırakıp bariyerlerden ormanlık alana atladı. Otomobilde yapılan aramada ise çantaların içinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu tespit edildi.

Olay, TEM Otoyolu Körfez geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne (KOM) bağlı ekipler şüpheli durumunda bulunan 34 AY 0319 plakalı otomobilin peşine düştü. Otomobilin "Dur" ihtarına uymaması üzerine İzmit'te başlayan kovalamaca Körfez'e kadar sürdü. Şahıs, TEM Otoyolu'nun sağ şeridinde aracı bırakıp bariyerden ormanlık alana atladı. Bir süre sonra ise izini kaybettirdi. Polis ekipleri araçta inceleme yaptığı sırada yüklü miktarda uyuşturucu dolu çantalar olduğu tespit edildi. Çantalardaki uyuşturucu incelemeye gönderildi. Bölgeye sevk edilen özel harekat ekipleri de kaçan şahsı yakalama çalışmalarına katıldı. Trafik ekipleri ise TEM Otoyolu'nda kaza meydana gelmemesi için yolda trafik tedbiri aldı. Olaydan dolayı trafik bir süreliğine kontrollü olarak sağlanırken, zaman zaman araç kuyrukları oluştu.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İBB yıkımında büyük hata! Bina yan yattı
Bohçacı kılığında geldiler, 880 bin TL’lik soygun yaptılar
Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı
5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!