Tekvando Milli Takımı, yurda döndü

- Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak takım halinde ikinci olan Türk Milli Takım kafilesi İstanbul'a geldi


İSTANBUL (AA) - Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak takım halinde ikinci olan Türk Milli Takımı, yurda döndü.

Güney Kore'de düzenlenen organizasyonu ikinci tamamlayan ay-yıldızlılar, Atatürk Havalimanı'nda çoğunluğu çocuklardan oluşan tekvandocular tarafından karşılandı.

Karşılaşma sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın tebrik mesajının yer aldığı pankart açıldı.

Şampiyonada Türkiye'yi 16 sporcu temsil ederken, 67 kiloda Nur Tatar Askari ve 53 kiloda Zeliha Ağrıs'ı altın, 57 kiloda Hatice Kübra İlgün ise gümüş madalya kazanmıştı.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü