TEKSİF Sendikası Genel Başkanı Irgat:

"Tekstil sektörü Türkiye'nin değişilmezi. İhracatta birinci sıradayız. 28 milyar dolara varan bir ihracatımız söz konusu"

TEKİRDAĞ (AA) - Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Genel Başkanı Nazmi Irgat, ''Tekstil sektörü Türkiye'nin değişilmezi. İhracatta birinci sıradayız. 28 milyar dolara varan bir ihracatımız söz konusu." dedi.

Irgat, sendikasının Çorlu şubesi tarafından ilçedeki bir restoranda verilen iftarda, son üç aylık verilere bakıldığında pozitif büyüme yaşandığını söyledi.

Tekstil sektöründe durgunluk olduğunu ancak sektörün ihracatta iyi bir noktada olduklarının altını çizen Irgat, "Tekstil sektörü Türkiye'nin değişilmezi. İhracatta birinci sıradayız. 28 milyar dolara varan bir ihracatımız söz konusu.'' diye konuştu.

15 Temmuz'da bir darbe girişimi yaşandığını ve bunun inkar edilemez bir gerçek olduğunu ifade eden Irgat, OHAL'in daha fazla uzatılmaması gerektiğini savundu.

İftara, sendika üyeleri katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda