Tekkeköy’de afetle mücadele sürüyor

Tekkeköy Belediyesi yoğun yağışlar nedeniyle oluşan mağduriyetleri giderebilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tekkeköy Belediyesi yoğun yağışlar nedeniyle oluşan mağduriyetleri giderebilmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Samsun'da etkili olan yoğun yağışlar Tekkeköy ilçesinde de birçok noktada sel, taşkın, toprak kayması ve heyelan olaylarını meydana getirdi. Tekkeköy Belediyesi ekipleri de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yağışların ilk dakikalarından itibaren teyakkuza geçti.

Taşkın riski yaşanabilecek bölgelerde, yaşanabilecek tıkanmalara karşı çalışma yürüten ekipler, düşen kaya ve ağaç parçaları ile kapanan yolları açmak için de seferber oldu. Belediye ekipleri ayrıca yol kenarında su kanallarının temizlenmesi ve işlevsel hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Mahallelerimizde meydana gelen sel, taşkın, toprak kayması ve heyelandan dolayı kapanan kanalların temizlenmesi ve tekrardan işlevsel hale getirilmesi için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini giderebilmek adına tüm bölgelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi