Tekirdağ'daki trafik kazası

Marmaraereğlisi'nde uçurumdan kayalıklara düşen otomobildeki 4 kişi, Çorlu'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi ilçesinde uçurumdan kayalıklara düşen otomobildeki 4 kişi, Çorlu'da toprağa verildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde dün bir otomobilin uçurumdan aşağı düşmesi sonucu yaşamını yitiren Oğuz Tuna, Aziz Karaoğlu, Mertcan Keçeci ve Ali Öztaş için Çorlu Garaj Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Namaza katılan cenaze yakınları ve aileleri gözyaşlarını tutamazken, Ali Öztaş'ın cenazesi Maksutlu Köyü mezarlığına, diğer cenazeler de Çorlu mezarlığına defnedildi.

- Olay

Marmaraereğlisi ilçesinde, Aşıklar Tepesi mevkisindeki uçurumun kıyısına giden Oğuz Tuna (20) yönetimindeki 59 ZD 388 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 70 metrelik uçuruma devrilmişti.

Kazada sürücü Tuna ile araçtaki Ali Öztaş (19) ve Aziz Karaoğlu sıkıştıkları otomobilde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak kurtulan Mertcan Keçeci ise ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetmişti.

AA

Gündem Haberleri

Sultan, 'Tuğyan itti' dedi: Avukatlar davadan çekildi
HSK, Antalya’daki yeni bölge mahkemesi sonrası görev alanlarını yeniledi
İki arkadaş denize girdi, izleyenler üşüdü
İstanbul'un Yeni Dev Yapısı Yükseliyor: Sazlıdere Köprüsü'nde Sona Doğru
TBMM’deki taciz iddiaları için Bakanlık devrede: Destek başlatıldı