Tekirdağ'daki izinsiz gösteri

Çorlu'da HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto için izinsiz basın açıklaması yapmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 kişi, adliyeye sevk edildi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto için izinsiz basın açıklaması yapmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 18 kişi, adliyeye sevk edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çorlu Devlet Hastanesine götürülen 3'ü kadın 18 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra güvenlik önlemleri eşliğinde Çorlu Adliyesine getirildi.

Zanlıların yakınları ve partililer, adliye bahçesi ve civarında toplandı.

Çorlu'da 4 Kasım'da HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto için izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba müdahale eden polis, 22 kişiyi gözaltına almıştı. Şüphelilerden 4'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması
Dizisi final yaptı sinemada 4 filmi gösterildi tartışması bitmedi
Diyanet'ten Sosyal Medya Uyarısı: Ölçülü Olun
Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI