Tekirdağ'da sağanak taşkına neden oldu

Çerkezköy'deki sağanağın ardından Ambardere ve Pınarça derelerinin debilerinin yükselmesi nedeniyle bazı bölgelerde taşkınlar oluştu

TEKİRDAĞ (AA) - Çerkezköy'de sağanak nedeniyle debileri yükselen Ambardere ve Pınarça dereleri, bazı bölgelerde yatağından çıkarak taşkına neden oldu.

Dün geceden bu yana aralıklarla devam eden sağanak Ambardere ve Pınarça derelerinin debisini yükseltirken bazı alanlarda taşkınlar meydana geldi.

Taşkın nedeniyle Ambardere mevkinde bulunan çiftliklerde, vatandaşların yol ile olan bağlantısı kesildi.

Ambardere'de hayvancılık yapan Rüstem Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saatlerdir hayvanlarına ulaşamadığını söyledi.

Aslan, "Yolun karşısında hayvanlarım var, yağmurdan dolayı dere taşmış. Bugün ikinci kez geliyorum, taşkından dolayı köprü tamamen sular altında ve karşıya geçemiyorum, hayvanlarım aç kaldı. Yetkililer ilgilenirse iyi olur." diye konuştu.

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI