Tekirdağ’da Limandaki konteynerden 114 kilogram kokain ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Tekirdağ'da bir limanda gerçekleştirilen operasyonda 114 kilogram kokain ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Tekirdağ'da bir limanda gerçekleştirilen operasyonda 114 kilogram kokain ele geçirildi.

Gümrük Muhafaza birimlerinin ülkedeki limanlara gelen konteynerlere yönelik yürüttüğü risk analizi ve kontrolleri neticesinde, Türkiye üzerinden transit geçecek, Güney Amerika çıkışlı bir konteynerde yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gümrük Muhafaza görevlilerince gerçekleştirilen x-ray kontrolünde şüpheli yoğunluk tespit edilen konteynerde dedektör köpeklerin de katıldığı detaylı aramada ele geçirilen 114 kilogram kokain cinsi uyuşturucu maddeye el konuldu. Olayla ilgili Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmaya devam ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Ankara’da EGO otobüsü iş yerine girdi: 7 yaralı
Çankaya Belediye Başkanı Güner görevinden uzaklaştırıldı
Ece Güner’den Haluk Levent İfadesi: 1.5 Milyon Dolarlık Borç Krizi
Ahbap Soruşturmasında Şok İfade: Çağlayan, Haluk Levent'i Suçladı