Tekirdağ’da kumar oynanan işletmeye baskın

Tekirdağ'da bir kahvehanede kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri operasyon düzenledi.

Tekirdağ'da bir kahvehanede kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda işletme sahibine ve kumar oynayanlara idari işlem yapıldı.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bir kahvehanede kumar oynandığını tespit etti. Yapılan titiz çalışma sonucunda kahvehaneye operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları kontroller sırasında iskambil kağıdı seti ve bin TL nakit para ele geçirdi. Kumar oynayan 4 kişiye toplam 16 bin TL ceza yazılırken, işletme sahibine ise "kumar oynatılmaya yer temini ve imkanı sağlama" suçundan adli işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Fenomen Heves Güzel’e müstehcenlik iddianamesi
İstanbul'dan çaldığı paralarla Nevşehir'de yakalandı
İkinci kattan düşen küçük çocuk olayı kırıklarla atlattı
Park halindeki araçları hurdaya çevirdi, 3.41 promil alkollü çıktı
Geleceğin mühendisleri ilk baretlerini taktı