Tekirdağ’da fuhuş operasyonunda 2 tutuklama

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde polis ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde polis ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir iş yerinde fuhuş yapıldığını tespit eden Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Geçtiğimiz Cuma günü iş yerine baskın yaptı. Yapılan baskında fuhuş yaptırdığı ve fuhşa yer sağladığı iddia edilen E.Ö. ve M.T. isimli iş yeri çalışanları ile fuhuş yaptığı iddia edilen 1 yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı. E.Ö. ve M.T. emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, kadın ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALTINAPA BARAJI'NDA ACI OLAY
YHT hattında korkutan çalılık yangını
Isparta'da Çiftçilerin Kabusu Olmuştu: Faili Meçhul 3 Hırsızlık Olayında Flaş Gelişme!
Tozlu raflardan çıkarılan 638 dosya: 3 ayda 28 faili meçhul cinayet aydınlatıldı
KARŞI ŞERİDE GEÇTİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ