Tekirdağ'da asayiş uygulaması

Ergene ilçesinde, çalışma izni olmadan eğlence mekanlarında garson olarak çalıştıkları gerekçesiyle yakalanan 7 yabancı uyruklu kadından 3'ünde bulaşıcı hastalık tespit edildi

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da çalışma izni olmayan ve eğlence mekanlarında garson olarak çalıştırıldıkları belirlenen 7 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Ulaş ve Vakıflar mahallelerindeki bazı eğlence yerlerinde yabancı uyruklu kadınların çalıştırıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

Yapılan denetimler sonucu Türkiye'ye turist vizesiyle gelen, oturma ve çalışma izni olmayan 7 kadın gözaltına alındı. Yabancı uyruklu kadınları çalıştırdıkları tespit edilen iş yerlerine yönelik de işlem başlatıldı.

Çorlu Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 7 kadından 3'ünde bulaşıcı hastalık tespit edildi.

Yabancı uyruklu kadınlar, jandarmadaki işlemlerinin ardından, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?