Tekirdağ ve İstanbul'da market soygunları

İki kentteki 12 marketin soyulmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Tekirdağ ve İstanbul'da 12 marketi silahla soydukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ'da 2, İstanbul'da da 10 marketin silahlı kişilerce soyulması olayını araştıran polis, marketlerin güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kaçtığı kiralık aracı belirledi.

Araç üzerinden zanlılara ulaşan polis S.A. (25) ve Ö.Ö'yü (28) yakaladı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda olaya karışan N.Ç. (24) ve M.G'yi de (27) gözaltına alındı.

Hırsızlık sırasında kullanılan silah ise atıldığı çalılıkların arasında monta sarılı şekilde bulundu.

Uyuşturucu ve hırsızlık gibi suçlardan kaydı bulunduğu belirtilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”