Tek gözü olmayan kedi yavrusuna sahip çıktı

Eskişehir'de 15 gün önce yaralı bulunan 5 aylık kedi yavrusu tedavisinin ardından yeni yuvasını kavuştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yaralı bulunan ve tek gözü olmayan kedi yavrusu, tedavisinin ardından gönüllü bir hayvansever tarafından sahiplenildi.

Merkez Tepebaşı ilçe Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Doğal Yaşam Merkezi her yıl bakım ve tedavileri gerçekleştirilen binlerce sokak hayvanını sahiplendiriyor.

Yardıma muhtaç hayvanları, bulundukları yerlere bırakılmadan önce sahiplendirmeyi amaçlayan merkezin ekibi, 15 gün önce Yenibağlar Mahallesi'nde tek gözü olmayan 5 aylık yaralı kedinin tedavisini gerçekleştirdi.

Tedavisi tamamlanan kedi yavrusu, Doğal Yaşam Merkezi'nde hayvansever Arife Karaca tarafından sahiplenildi.

Vatandaşların petshoplardan hayvan almadan önce barınaklara gelip hayvanları görebileceğini belirten merkez yetkilileri, hayvanseverlerin satın alma yolunu değil sahiplenmeyi tercih etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gündem Haberleri

Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi
Otomobil Fuarının Yıldızı 32 Yıllık Efsane Oldu
Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor