TEI Türkiye’nin en çok Ar-Ge harcaması yapan 9. şirketi

Türkiye'nin havacılık motorlarında lider şirketi TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI), Türkiye'nin en çok Ar-Ge harcaması yapan 9. şirketi oldu.

Türkiye'nin havacılık motorlarında lider şirketi TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI), Türkiye'nin en çok Ar-Ge harcaması yapan 9. şirketi oldu.

Turkishtime Dergisinin 2013 yılından bu yana düzenlediği "AR-GE 250" araştırmasının, 2019 yılı sonuçları açıklandı. Araştırmaya göre; 2018 verileriyle "Türkiye'nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri" listesinde 12. sırada yer alan TEI, 2019 yılında gerçekleştirdiği Ar-Ge harcamalarıyla 3 sıra birden yükselerek 9. sırada yer aldı.

Ar-Ge yatırımlarının karşılıklarını, birer birer ürün haline getirdiği projeleriyle alan TEI; Türkiye'nin gücüne güç katmak ve havacılıkta dünyayla yarışmak için çıktığı bu yolda faaliyetlerine durmaksızın devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yeni Renault Duster Tanıtıldı
Konya'nın Sıcak Havalarına Çözüm: Sony'den Giyilebilir Klima Reon Pocket 5
Türkiye'nin Teknoloji Markası Casper, VIA Ailesinin Gözde Akıllı Telefonlarını Tanıttı
Konya'da TEKNO-SEL Robot Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti
Turkcell, 30'uncu Kuruluş Yılını Yenilikçi Teknolojilerle Kutluyor