TEDAŞ ve TEİAŞ'ın Konya'daki taşınmazları için özelleştirme kararı

Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı olan 12 ildeki 73 taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

TEDAŞ ve TEİAŞ'ın Konya'daki taşınmazları için özelleştirme kararı

Özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlarla ilgili Cumhurbaşkanı Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlandı.

Cumhurbaşkanı kararına göre, özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlar Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Edirne İstanbul, İzmir, Kırklareli, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alıyor.

Konya'nın 3 ilçesinde 5 taşınmaz

Özelleştirme kararı kapsamındaki taşınmazların 5 tanesi, Konya'nın Akşehir, Ereğli ve Meram ilçelerinde bulunuyor.

Kararla özelleştirme kapsamına alınan taşınmazların, 'satış, kiralama, gelir ortaklığı modeli ve işin hukukuna uygun sair tasarruflar, mülkiyetin gayri ayni hakların tesisi veya işletme hakkının verilmesi yöntemlerinden biri ya da birkaçının birlikte uygulanarak özelleştirilmesine karar verilecek. Özelleştirme işlemleri 31.12.2027 tarihine kadar tamamlanacak.

t1.jpg

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük eserimiz terörsüz Türkiye
Konya siyasetinin acı günü: Oğuz Şimşek yaşamını yitirdi
Terör devleti İsrail'e mal yok: 9.5 milyar dolardan vazgeçtik
Kabul edildi: Konya'da hangi mahalleler köye dönüşecek? Hangi mahallelere belediye gelecek?
CHP’nin Pendik mitinginde alan boş kaldı