TED Konya Koleji öğrencilerinin Ankara Gezisi

TED Konya Koleji 4. sınıf öğrencileri Sosyal bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler ünitesiyle ilgili olarak Ankara’da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundular.

 

Okul 4. sınıf öğretmen ve öğrencileri Ankara’da ilk ziyaretlerini  Cumhuriytetin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün yattığı Anıtkabir’e ziyarete ederek gerçekleştirdi. Anıtkabir’de bulunan müzeleri de ziyaret eden TED Konya Koleji öğrencileri öğle yemeğini Atatürk Orman Çiftliğinde yedikten sonra 1. ve 2. Meclisi gezdiler. Ankara gezisi, hedeflenen amaçlar doğrultusunda yerinde görme ve yaşama kazanımı kapsamında gerçekleştirilmiş oldu.

TED’li öğrenciler Ankara gezilerini Akvaryum gezisi ile tamamlayarak Konya’ya döndüler.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu