TEB'den sendikasyon kredisi anlaşması

TEB, 306 milyon avro ve 61,5 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlanması amacıyla kredi sözleşmesi imzaladı

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), uluslararası bankalardan 367 gün vadeli 306 milyon avro ve 61,5 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağladı.

TEB'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, sendikasyon kredisine ilişkin bazı detaylar paylaşıldı.

Açıklamada, "Bankamızca, uluslararası bankalardan 367 gün vadeli olmak üzere toplam 306 milyon avro ve 61,5 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlanması amacıyla kredi sözleşmesi imzalanmıştır. İhracatın finansmanı amaçlı kullanılacak olan 367 gün vadeli kredinin toplam maliyeti dolar için Libor + yüzde 2,25, avro için Euribor + yüzde 2,10'dur." ifadelerine yer verildi.

Ekonomi Haberleri

12 DEV FABRİKADA ÜRETİM DURDU
ALTIN VE GÜMÜŞ UÇUŞTA
KONYA'DA KONUT PİYASASI HIZ KAZANDI
Türk Kahve Markası Espressolab 20 Ülkede Faaliyette
HURDA ARAÇ TEŞVİĞİNDE SON RÜTUŞLAR