TEB'den sendikasyon kredisi anlaşması

TEB, 306 milyon avro ve 61,5 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlanması amacıyla kredi sözleşmesi imzaladı

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), uluslararası bankalardan 367 gün vadeli 306 milyon avro ve 61,5 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağladı.

TEB'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, sendikasyon kredisine ilişkin bazı detaylar paylaşıldı.

Açıklamada, "Bankamızca, uluslararası bankalardan 367 gün vadeli olmak üzere toplam 306 milyon avro ve 61,5 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağlanması amacıyla kredi sözleşmesi imzalanmıştır. İhracatın finansmanı amaçlı kullanılacak olan 367 gün vadeli kredinin toplam maliyeti dolar için Libor + yüzde 2,25, avro için Euribor + yüzde 2,10'dur." ifadelerine yer verildi.

Ekonomi Haberleri

SPK’dan Tera Yatırım kararı: Faaliyet izinleri iptal edildi, tasfiye süreci başladı
65 YAŞ ÜSTÜ EMEKLİLERE REFAH PAYI GELİYOR
İTO Sandıklarında Avdagiç Grubu Zafer İlan Etti
BÜTÇEDE BÜYÜTEÇ EMEKLİDE
Ürgüp’teki Bu Fabrika Bentonit Madenini Milyon Dolarlık İhracata Dönüştürüyor