TEB'den kredi kampanyası

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi:- "Kampanyayla müşterilerimiz, bayramda yaşayacakları olası nakit ihtiyacını TEB'in avantalı paketiyle kolayca karşılayabilecek"- "Diğer bankalardaki kredi borcunu TEB'e transfer

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerin kredi ihtiyaçlarını karşılamak ya da kredi borçlarını bankaya transfer etmek isteyenlere yönelik kampanya başlattı.

TEB'den yapılan açıklamaya göre banka yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını karşılamak üzere kredi kullanmak isteyen veya kredi borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyen müşterileri için yeni bir kampanya başlattı.

31 Ağustos'a kadar devam edecek kampanya boyunca kredi borcunu TEB'e transfer edenler Findeks notuna göre farklı vadelerde yüzde 1,49'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi alabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, TEB olarak, müşterilerinin finansman ihtiyacını en uygun koşullarda sağlamaları için çalıştıklarını belirtti.

Bu doğrultuda, müşterilerin farklı tutarlardaki kredi ihtiyaçlarını karşılamak ya da kredi borçlarını birleştirip rahat etmek isteyenler için bir kampanya başlattıklarını kaydeden Mendi, "Kampanyayla müşterilerimiz, bayramda yaşayacakları olası nakit ihtiyacını TEB'in avantalı paketiyle kolayca karşılayabilecek. Diğer bankalardaki kredi borcunu TEB'e transfer edenler de yüzde 1,49'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanarak ödemelerini düzene sokabilirler." ifadelerini kullandı.

Ekonomi Haberleri

Türk Kimyacıları Küresel Arenada Dev Adım Attı: Hedef ABD ve Yeni Pazarlar
HAVALİMANI AÇILDI KONYA'DAN SEFERLER BAŞLADI
Türk Şirket Devler Ligi'nde 10 Basamak Birden Yükseldi
2026 ASGARİ ÜCRETİ BİLDİ 2027 TAHMİNİNİ AÇIKLADI
MESAİDE YENİ DÖNEM