TDMK ile UEFA arasında dopingle mücadele protokolü imzalandı

- Protokol ile ulusal ve uluslararası düzeyde tüm futbol organizasyonlarında, doping kontrolleri ve dopingle mücadelenin etkili, caydırıcı ve hedefe yönelik şekilde yürütülmesi konusunda iş birliği için mutabakata varıldı


İSTANBUL (AA) - Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu (TDMK) ile UEFA arasında dopingle mücadele konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, imzalanan protokol ile ulusal ve uluslararası düzeyde tüm futbol organizasyonlarında, doping kontrolleri ve dopingle mücadelenin etkili, caydırıcı ve hedefe yönelik şekilde yürütülmesi konusunda iş birliği için mutabakata varıldı.

Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen imza törenine UEFA Sağlık ve Anti-Doping Birimi Başkanı Marc Vouillamoz, TDMK Başkanı Türker Arslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve UEFA Sağlık Komitesi Üyesi Prof. Dr. Mete Düren, TDMK Genel Koordinatör Prof. Dr. Rüştü Güner ve TDMK Genel Koordinatör Yardımcısı Mehmet Yoğurtcuoğlu katıldı.

AA

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark