TCMB Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Nisan'da toplanacak

Genel Kurul'da, Banka Meclisi'nin 30 Nisan'da boşalacak 2 üyeliği için seçim yapılacak"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 24 Nisan'da yapılacağını duyurdu.

TCMB'den yapılan duyuruda, TCMB 85. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 24 Nisan saat 14.00'te İdare Merkezi Konferans Salonunda yapılacağı kaydedildi.

Duyuruda, Genel Kurul Toplantı gündemine ilişkin şu bilgilere yer verildi:

"Banka Meclisi ve Denetleme Kurulu'nun 2016 hesap yılına ait raporların ve kar dağıtımı ile ilgili teklifin okunması ve görüşülmesi. Banka Meclisi üyelerinin ve Denetleme Kurulunun ibraları. 2016 yılına ait bilanço, kar ve zarar hesabı ile kar dağıtımına ilişkin teklifin onaylanması. Banka Meclisinin 30 Nisan 2017 tarihi bitiminde boşalacak iki üyeliği için seçim yapılması. Denetleme Kurulunun 30 Nisan 2017 tarihi bitiminde boşalacak iki üyeliği ile boşalan bir üyeliği için seçim yapılması."

AA

Ekonomi Haberleri

Ticaret Bakanlığı, sağlığa zararlı kalemtıraşı toplatıyor
CEP YAKACAK GELİŞME
Karadeniz’in hırçın dalgaları enerjiye dönüştü
Reklam Kurulu'ndan Yanıltıcı Tanıtımlara 185 Milyon TL Ceza
KONYA'YA BİR AVM DAHA GELİYOR