TCG Kalkan Hücumbotu Trabzon'da

"Mavi Vatan-19" tatbikatı kapsamında Trabzon Limanı'na demirleyen TCG Kalkan Hücumbotu, halkın ziyaretine açıldı

TRABZON (AA) - Trabzon Limanı'na demirleyen TCG Kalkan Hücumbotu ziyaretçilerini ağırlıyor.

"Mavi Vatan-19" tatbikatı kapsamında Trabzon Limanı'na gelen TCG Kalkan P331 Hücumbotu, ziyaretçilerini kabul etmeye başladı.

Hücumbotun Komutanı Dz. Yrb. Akın Arıdıcı ile Trabzon Deniz Komutanı Kıdemli Albay Bünyamin Dayıoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk donanmasının değerli mensuplarını Trabzon'da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Türk Deniz Kuvvetleri, sahip olduğu yüksek nitelikli insan gücü ve modern deniz kuvvetleri ile Türk halkının her zaman haklı gurur kaynağı olmuştur." diye konuştu.

Ziyaretin ardından Vali Ustaoğlu, TCG Kalkan Hücumbotu'nu ziyaret ederek hem şehit aileleriyle bir araya geldi hem de Arıdıcı'dan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor