Tayfun Korkut'un adı Eintracht Frankfurt’la anılıyor

Tayfun Korkut'un, Alman kulübü Eintracht Frankfurt'un teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edildi

BERLİN (AA) - Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'ta görevine son verilen teknik direktör Armin Veh’in yerine gelecek adaylar arasında Tayfun Korkut’un da yer aldığı öne sürüldü.

Sportbild dergisinin iddiasına göre, küme düşme hattında yer alan Eintracht Frankfurt'ta, yolların ayrıldığı teknik direktör Veh’in yerine, Tayfun Korkut veya Schalke 04’ün eski teknik direktörü Jens Keller’in ismi geçiyor. İki adaydan biriyle anlaşılamaması durumunda ise kulübün Jos Luhukay, Niko Kovac ve Markus Gisdol’e yöneleceği bildirildi.

Kicker dergisi de Eintracht Frankfurt’ta boşalan teknik direktörlük koltuğu için Luhukay, Gisdol, Alexander Schur ve Tayfun Korkut’un adaylar arasında olduğunu ileri sürdü.

Tayfun Korkut, 2014'ün ocak ayında başına geçtiği Bundesliga ekibi Hannover 96’yı 2015’in nisan ayına kadar çalıştırmıştı. Eintracht Frankfurt haziran ayında teknik direktörlük görevi için Korkut ile görüşmüş ancak olumlu sonuç alamamıştı.

Ligde 24 puanla 16. sırada yer alan Eintracht Frankfurt, alınan başarısız sonuçların ardından dün Armin Veh’in sözleşmesini feshetmişti.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak