Tavuk yemi hırsızları suçüstü yakalandı

Aydın'ın Söke ilçesinde bir tavuk üretim çiftliğinden yem çalmaya çalışan hırsızlar, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Aydın'ın Söke ilçesinde bir tavuk üretim çiftliğinden yem çalmaya çalışan hırsızlar, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, Söke ilçesi Argavlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye jandarma ekipleri devriye gezdikleri esnada bir tavuk üretim çiftliği içerisinde 3 kişinin şüpheli hareketler sergilediğini fark etti. Yapılan fiziki takip sonrasında H.A., Y.P. ve H.P. isimli 3 şüphelinin yanlarında getirdikleri araca 30 çuval tavuk yemi yüklediklerini tespit etti. Hırsızlık olayının meydana geldiğini tespit eden jandarma ekipleri, şüphelileri çiftlikten çıktıkları esnada suçüstü yakaladı. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, ele geçirilen tavuk yemi ise sahibine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

26 İlde Dev Operasyon: 57 Kaçakçılık Şüphelisi Yakalandı
Kırşehir’de 35 internet sitesine erişim engeli
Gözaltına alınan Nihat Kahveci serbest bırakıldı
Dondurma yüklü Algida kamyoneti devrildi, dürücü yaralandı
Alanya'da Kaçak Et Operasyonu: 300 Kilogram Et İmha Edildi