Tatvan’da bomba alarmı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde akşam saatlerinde işlek cadde üzerine bırakılan şüpheli çanta ekipleri alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantadan kıyafet çıktı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde işlek caddde üzerine bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, saat 18.00 sıralarında Tatvan'ın en işlek yerlerinden olan Cumhuriyet Caddesi'nde şüpheli bir çanta bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden emniyet ekipleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak güvenlik çemberi oluşturuldu.

Daha sonra olay yerine çağrılan bomba imha ekipleri şüpheli çantayı fünye ile kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen şüpheli çantadan kıyafetler çıkması üzerine cadde yeniden trafiğe açıldı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BU MESAJA TIKLAYANIN HESABI BOŞALIYOR
Serik’te ’tefecilik’ ve ’kara para aklama’ operasyonunda 7 tutuklama
ÖZGÜR ÖZEL'E 1 MİLYON 200 BİN LİRA VERDİM
FETÖ’nün “Dijital Kamuflaj” Oyunu Deşifre Oldu: 2048 Görünümlü Falcon!
Kars'ta Şafak Vakti Kaçakçılık Operasyonu: Koçbaşlarıyla Girildi, 7 Tutuklama!