Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses'in durumuyla ilgili ikinci bir açıklama yaptı. Tatlıses'in durumunun her geçen dakika iyiye gittiğini kaydeden Çuhadaroğlu, "yarın sabahtan itibaren uyandırma sürecine geçeceğiz" dedi.
Çuhadaroğlu, Tatlıses'in hastaneye ilk getirildiğinde bilincinin açık olduğunu ama sol tarafından felç olduğunu da belirtti.
Çuhadaroğlu İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikesinin devam ettiğini ancak sanatçının, hastaneye ilk geldiği noktadan daha iyi durumda olduğunu bildirdi.
Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu sabah 07. 00'da ameliyatı gerçekleştiren doktorlar, hastane girişinde basın mensuplarına açıklama yapmıştı.
Tatlıses'in beyin zarında ve beyninin içinde yaralanmadan dolayı kanama meydana geldiğini belirten Çuhadaroğlu, ilk önce bu kanamayı durdurduklarını, daha sonra da bir bütün halinde operasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu kaydeden Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini belirtti.