Tatlıses'e yeni bir suikast girişimi iddiası

Geçtiğimiz Pazar gecesi bir televizyon programı sonrası silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses'e yönelik ikinci bir suikast daha düzenlenmek istediği ileri sürüldü. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı

İbrahim Tatlıses’e ikinci bir suikast girişimi bu sabah saatlerinde önlendi. Geçtiğimiz Pazar gecesi Beyaz Tv'de canlı yayınlanan programının çıkışında silahlı saldırıya uğrayan ve başından ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'e tedavi altında tutulduğu hastanede ikinci bir suikast girişimi düzenlenmek istendiği belirtiliyor.

Telefonlara takılan ‘yarım kalan işi tamamlayın’ şeklindeki ifadelerin sonrasında başlatılan operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 7 kişiden birinin Kuzey Irak’tan geldiği belirtiliyor. Kuzey Irak’tan gelen kişinin PKK bağlantılı olduğu ileri sürüldü.

Magazin Haberleri

Bülent Şakrak'tan Korkutan Haber! Kalp Damarında %90 Tıkanıklık Çıktı
Kazım Koyuncu'yu o oynayacak
Kanye West konseri havadan görüntülendi
Eşi acı haberi duyurdu! Reha Muhtar'ın hastalığı üzdü
YİNE BİR BAYRAM ÇIKIŞI