Taşoluk'un müteahhidi tutuklandı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde geçtiğimiz günlerde çöken 4 katlı binaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında binanın müteahhidi Adnan T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi’nde geçtiğimiz cuma akşamı 4 katlı Taşoluk Apartmanı çökmüş, olayda 5 kişi enkaz altında kalmıştı. Kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu 3 kişi sağ olarak kurtarılırken, 2 kişi yaşamını yitirmişti.

Soruşturmada 6 Kişi Tutuklandı

Facianın ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müteahhit Adnan T. Cezaevine Gönderildi

Soruşturma kapsamında binanın müteahhidi olduğu iddia edilen 55 yaşındaki Adnan T. de gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Adnan T., daha sonra emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Adnan T., nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve ihmali bulunan diğer sorumluların da araştırıldığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

HAYALLERİ MASADA KALDI
SELÇUKLU’DA ŞEB-İ ARUS YOĞUNLUĞU
GİV KONYA İSTANBUL'DA
Seydişehir'de kaybolan büyükbaş hayvanlar Anamur Yaylası'nda bulundu
MARANGOZLAR KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI'NA 8 ŞERİTLİ YOL GELDİ