Taşkentspor’un judo takımı Avrupa ikincisi oldu

Taşkentspor’un judo takımı Prag’da gerçekleşen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası karma takımlar müsabakalarında kazandığı gümüş madalya ile Avrupa ikincisi oldular

Amatör spor kulüplerinden Taşkentspor’un judo takımı ile sporcusu Merve İlayda Koçyiğit, Prag’da gerçekleşen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası karma takımlar müsabakalarında kazandığı gümüş madalya ile Avrupa ikincisi oldular.

Taşkentspor Kulübü; antrenörleri ile Muhammed Demirel, Fidan Ögel, Cem Ata Demirtaş, Hilal Öztürk, Münir Ertuğ, İlayda Merve Koçyiğit, Musa Şimşek ve İbrahim Demirel’den oluşan milli judocular müsabakalarında kazandığı gümüş madalya ile Avrupa ikincisi oldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Yıldızları aldıkça aldı borcu devede kulak kaldı
Süper Lig ekibi paraya kıyıp Diomande'yi alıyor
Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri, Ankara’da düzenlendi
86 yıllık kulüpte yeni sezon öncesi dikkat çeken gelişmeler
Alanyaspor’dan Süper Lig için gençlik yatırımı: 2 transfer resmen açıklandı